GREECE - The Heaven of this World

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού

Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού

Αποκάλυψη NewsIt: Έσκαβαν με καλέμια σφυριά και βαριοπούλα-Είχαν ακόμη και μπαλαντέζα στη σήραγγα
- Έγιναν αντιληπτοί μετά τον έλεγχο και συνελήφθησαν
- Διαβάστε το μυθηστορηματικό σχέδιο απόδρασης
- Το τούνελ θα είχε συνολικά μήκος είκοσι εννέα μέτρων

Ναυάγησε η προσπάθεια τριών Αλβανών κρατουμένων στον Κορυδαλλό να αποδράσουν μέσω τούνελ καθώς έγιναν αντιληπτοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Οι τρεις άνδρες κρατούνται στην Γ' πτέρυγα των φυλακών και θα πρέπει να έσκαβαν εδώ και καιρό με καλέμια, σφυριά, και βαριοπούλα για να φτιάξουν το τούνελ μήκους 9 μέτρων το οποίο φώτιζαν τις νύχτες που δούλευαν με μπαλαντέζα.
Το σχέδιο τους θα τους οδηγούσε από το κελί τους στα γήπεδα του Δήμου Κορυδαλλού και από εκεί στην ελευθερία.Σύμφωνα με πληροφορίες ήθελαν ακόμα να σκάψουν 9 μέτρα για να φτάσουν στην έξοδο.

Κάτω από τη μύτη των αρχών δούλεψαν μεθοδικά ωστόσο η προσπάθειά τους απέτυχε και συνελήφθησαν εκ νέου, με ακόμη μία κατηγορία. Έγιναν αντιληπτοί χθες το βραδυ κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, οι κρατούμενοι έσκαψαν πιθανότατα με μαγειρικά σκέυη. Οι αξιωματούχοι των φυλακών αναφέρουν ότι είναι όλο και πιο δύσκολη η δουλειά τους καθώς οι φυλακές αντιμετωπίζουν πρόβλημα με φόρτο ανθρώπων πολλαπλάσιο από τις δυνατότητές τους.

Παράλληλα, υπάρχει έλλειψη προσωπικού πράγμα που κάνει τη φύλαξη δυσκολότερη και τις συνθήκες εργασίας πιο επικινδυνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: