GREECE - The Heaven of this World

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ 
Κ. Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
Γρεβενά Τ.Κ.51100 
Τηλέφωνο & Φαξ : 2462030040 


ΘΕΜΑ : ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η καλή χρονιά για τους Εξωτερικούς Φρουρούς άρχισε άσχημα. Το Ενιαίο Μισθολόγιο είναι σε ισχύ και οι υπάλληλοι της Εξωτερικής Φρουράς Φυλακών σε απόγνωση. Έχουμε μέχρι τώρα υποστεί μείωση μισθού που ξεπερνά το 45% μέσα σε 2 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, 900€ είναι ο μισθός για ένα υπάλληλο με 12 χρόνια υπηρεσίας, παντρεμένος, και με παιδί. Χωρίς φυσικά να υπολογίσουμε την μείωση του αφορολογήτου, τις επιπλέον κρατήσεις Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.
Το μόνο που αυξάνει το καθαρό εισόδημά μας είναι ή νυχτερινή και εξαιρέσιμη εργασία, μειωμένη όμως κατά 20% σαν αποζημίωση και σαν θέσεις εργασίας! Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε και τις οφειλόμενες νυχτερινές και εξαιρέσιμες ώρες, κάποιων μηνών του 2008,2009,2010 και 2011!
Με αυτά τα χρήματα πρέπει να ζήσουμε τις οικογένειές μας, να πληρώσουμε όλους τους επιπλέον και αυξημένους φόρους αλλά και το σπουδαιότερο να πληρώνουμε τον εξοπλισμό μας, στολές, εκπαίδευσή, αλεξίσφαιρα γιλέκα, ασυρμάτους και τον ατομικό μας οπλισμό, καθώς αυτός που παρέχεται από την Πολιτεία είναι απαρχαιωμένος.
Μαζί με όλα αυτά έρχονται τα αρμόδια υπουργεία να μας χαρακτηρίσουν ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, αγνοώντας το Επικίνδυνο της εργασίας μας και τις αντίξοες και ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στο χώρο των φυλακών, όπως είναι παγκοσμίως αποδεκτό. Απόδειξη ότι καμία αίτηση μετάταξης δεν υπήρξε ποτέ προς την Υπηρεσία Φύλαξης Φυλακών.
Αν αυτό είναι δουλειά γραφείου τότε ΝΑΙ έχουν δίκιο!
Ο μόνος δρόμος που μας μένει, είναι αυτός της ΑΠΕΡΓΙΑΣ. Μόνο που και σε αυτόν το δρόμο εμείς οι υπάλληλοι της Εξωτερικής Φρούρησης Φυλακών θα παραμένουμε στις θέσεις μας, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας, μιας και το προσωπικό ασφαλείας είναι ήδη το υπάρχον προσωπικό . 
Σας γνωστοποιούμε ότι στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Κ.Κ. Γρεβενών στις 11/01/2012, αποφασίσαμε να προβούμε σε 24ωρες Επαναλαμβανόμενες Απεργιακές Κινητοποιήσεις, από Τρίτη 17/01/21012, σε συνεργασία με την Ένωση Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κ.Κ. Γρεβενών. 
ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ !

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ…
- Αξιοπρεπή μισθό προς επιβίωση των οικογενειών μας
- Μισθολογική αναγνώριση της ιδιαιτερότητας της Υπηρεσίας μας
- Παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού
- Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας
- Κατάργηση του πλαφόν σε προσωπικό, των νυχτερινών και αργιών
- Εξαίρεση της Υπηρεσίας μας από τον κανόνα 1 προς 10 στις προσλήψεις στο Δημόσιο
- Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων

Τις ημέρες των απεργιών, δεν θα εκτελείται καμιά μεταγωγή κρατουμένων στα δικαστήρια, και νοσοκομεία, εκτός αν συντρέχει λόγος 18μηνου ή άμεσου κινδύνου της ζωής του κρατουμένου. Επίσης δε θα πραγματοποιούνται επισκεπτήρια συγγενών και συνηγόρων στα νοσοκομεία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: